Az ideális éttermi szoftver úgy segíti a munkaszervezést, hogy közben csökkenti az adminisztrációval járó többletfeladatokat, ezáltal időt spórolva meg az étteremben dolgozóknak. Kezelje egy helyen minden rendelését, legyen az telefonos, internetes, vagy valamely ételrendelő weboldalról érkező. A Sofy éttermi szoftver összehangolja a diszpécserek, szakácsok, felszolgálók és futárok munkáját úgy, hogy Önnek minden folyamatra rálátást nyújt.
Ez az automata megrendelő azonosítás. Csúcsidőben óriási segítséget jelent, ha a telefon megcsörrenésével egy időben már azt is látja a diszpécser, hogy ki hívja az éttermet. Akár mobilon vagy vezetékes telefonon jön a hívás, az éttermi szoftver felismeri a hívó felet és egy gombnyomással rögzíthető is a címéhez a rendelés. Új megrendelőknél sem kell begépelni a telefonszámot, ezt is elvégzi helyettünk a Sofy.
Nem csak a megrendelőkkel, de az étterem dolgozóival is. Hogy minden megrendelőtől a pontos árat kérje, a rendszer számol az akciókkal, menükkel, kiszállítási- és csomagolási díjakkal. Mindezt úgy, hogy ellenőriznie sem kell ezeket, a Sofy pontosan tudja, hogy mely esetben milyen díjakkal kell kalkulálnia. A kellemetlen helyzeteket a személyzettel is elkerülheti, hiszen az éttermi szoftverben minden bejövő hívásnak nyoma van, azok visszakövethetőek.
Zárja be a böngészőket és nyissa meg a Sofy éttermi szoftvert. Itt egyszerre kezelheti a telefonos, a honlapjáról érkező és az ételrendelő portáloktól (Netpincér.hu, Pizza.hu, Falatozz.hu, stb.) kapott rendeléseket, illetve a helyben történt fogyasztást is. Egy helyről módosíthatja a különböző felületeken megjelenő nyitva tartást, kiszállítási időt, gyorsan kezelheti az elfogyott ételeket. Nem kell félnie az innovációtól, mi telepítjük szoftvert és megtanítjuk a személyzetnek a használatát.
Az éhes ember türelmetlen, nem szeret várni a futárra. Ezt nem kell Önnek bemutatnunk, azt az okos funkciót viszont igen, amelyik megszervezi a futárjai ideális útvonalát. A Sofy éttermi szoftver újítása összeállítja a futárok ideális útvonaltervét és Google térképen megjeleníti azt. Azt is figyelembe veszi, hogy hol van forgalmi fennakadás, csökkentve a kiszállítási időt és az üzemanyag költséget.
Bízza szakemberekre a rendszer adminisztrációs feladatait! Mi plusz költség nélkül szerkesztjük az étlapjait, karban tartjuk és ha szükséges, beszerezzük a jelenleg használt éttermi szoftverében tárolt ügyfeleinek adatait. Szokott velük kommunikálni? Mi fogunk. A Sofy éttermi szoftverből direkt marketing levél és marketing SMS is küldhető a megrendelőinek.